duminică, 8 mai 2016

Optimizarea unui site off-page


Optimizarea site-ului off-page se refera la acele tehnici pe care la poti utiliza in afara site-ului tau pentru ca acesta sa se claseze mai bine - aici ne referim la social media bookmarks, article submision, forum, blog marketing.

Iata mai jos cateva tehnici eficiente de a face SEO off-page:

1. Social bookmarks - se referta la prezenta afacerii tale pe retelele de socializare pentru a promova afacerea ta si a dezvolta link-uri puternice catre site-ul tau. Cele mai bune retele de socializare pentru link building sunt Facebook, Linkedin, Twitter, Google Plus si multe altele.

2. Blogging - este cea mai eficienta metoda de a dezvolta link-uri in afara site-ului tau. Daca vei dezvolta un blog catre site-ul tau, dai vizitatorilor un motiv de a reveni si sa ii tii la curent cu cele mai noi oferte. De asemnea robotii Google iti vor vedea blogul mai usor si iti vor indexa site-ul mai repede daca blogul este de calitate. Poti dezvolta articole despre cum pot clientii tai sa iti foloseasca produsele sau serviciile.

3. Forum marketing - cauta forumuri care sunt relevante cu domeniul tau de activitate si ia parte la discutii. Raspunde la intrebari, ofera sfaturi si deschide subiecte de discutie. Toate acestea te vor ajuta sa iti cresti reputatia.

4. Search enegine submision - pana la urma motoarele de cautare iti vor gasi site-ul dar nu strica sa le ajuti in acest sens. Pentru a grabi lucrurile poti sa iti indexezi site-ul in cele mai importante motoare de cautare.

5. Photo sharing - poti dezvolta link-uri de calitate catre site-ul tau prin imprastierea de imagini pe agregatoare de imagini precum Flickr, Photo Bucket, Pinterest si poti adauga link-uri catre site-ul tau.

Daca ai nevoie de ajutor in optimizarea site-ului tau, Star Marketing iti vine in ajutor cu servicii de SEO in Timisoara .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu